Секссимволът Асдис Ран ще става баба, обяви самата тя. Ледената кралица очаква първото си внуче от най-големия си наследник Роберт. "Синът ми е на 23 години и скоро ще ме направи баба, но смятам, че ще съм най-готината баба", споделя блондинката. Бившата футболна съпруга се завърна в България в началото на пандемията от коронавирус. Тя е твърдо решена да се установи окончателно тук и е подала документи за българско гражданство. Заедно с нея живее дъщеря й Виктория, която е най-малка от трите й деца. През лятото обаче й гостуваха и двамата й синове.

Красавицата ги заведе на морска ваканция в Свети Влас като Роби беше довел и гаджето си Анна, за да я представи на майка си. Най-вероятно двамата са заченали рожбата си на някой от нашите плажове. Асдис в момента се изявява у нас като персонален фитнес инструктор и дава онлайн уроци. "Когато свърши кризата, ще се ориентирам какво мога да правя. Аз съм много спокоен човек. 5 години не бях в България. Живях в Румъния, Швеция и Финландия. След като Гардар напусна ЦСКА, аз останах. Бях започнала много бизнес начинания, намерих много нови приятели тук. Нямаше какво да ме върне в Исландия. Навсякъде по света е престижно да си футболна съпруга", каза пред Нова ТВ Ледената кралица.

В социалните мрежи тя сподели, че тези дни е настинала и чака резултата от PCR теста, за да разбере дали е с Ковид-19, пише Телеграф.