След като поигра тенис, футболната съпруга Асдис Ран подари своя гола снимка на шефа на Дипломатическия клуб "Глориа Палас" в Горна баня.

Това стана миналата седмица при едно от последните посещения на красавицата у нас. Тъй като нямала подръка снимка, Асдис взела от колата си последния брой на списание "Плейбой", откъснала една от страниците със своя лик и я надписала на собственика на комплекса Николай Божинов, пише . Оригиналният автограф веднага бил окачен в рамка на видно място в комплекса.

Междувременно стана ясно, че посланици и депутати ще развъртят ракети на кортовете на Дипломатическия клуб този уикенд. Турнирът ще бъде под егидата на посланика на Германия Н.П. Матиас Хьопфнер, Външно министерство и тенис федерацията.

До момента са потвърдили участие посланикът на Чехия Клепетко, пресаташето на посолството на САЩ, както и от амбасадата на Корея. Очаква се в турнира да се включат депутатите Красимир Велчев, Асен Агов, Мишо Михайлов и Ангел Найденов.

Надпреварата почти сигурно ще уважи и премиерът Бойко Борисов, който е страстен фен на тениса.

Пак на кортовете на Дипломатическия клуб на 2 и 3 октомври ще се проведе 9-ият ежегоден турнир за банкери и застрахователи за Купата на ДСК.

Вижте фотогалерия:

Асдис Ран за Playboy

Асдис Ран за Playboy - непубликувани снимки

Асдис Ран Гунарсдотир