Запознати разкриват, че магазинът ѝ за бельо така и не потръгнал, а разходите на Ледената кралица не намалявали. Така тя свалила тарифата си на 500 лева. Само допреди няколко месеца се твърдеше, че се впечатлява от мъже, които дават не по-малко от 2 бона.

Част от финансовите проблеми на Асдис идвали заради високия наем, който плащала за магазина си - 3000 лева месечно. Клиенти почти нямало, защото никой не искал да дава по 90 и повече лева за гащи или сутиени.

Независимо от проблемите си бившата съпруга на Гардар Гунлаугсон не пропуска купоните. За последно тя бе забелязана в чалготеката на Иво Тонев, в която футболистите на "Левски" поливаха победата си над ЦСКА. Първоначално Ледената кралица се правела на недостъпна, след което обаче сама отишла до сепарето на сините. По-късно няколко от играчите върнали жеста и отскочили до масата на исландката.

На друго светско парти Асдис привлече вниманието, след като цъфна с къса рокля, под която беше "забравила" да си сложи бельо. "Постоянно обикаля заведенията и си търси някой платежоспособен. Може би нарочно се появи без гащи, като целта й беше да я забележат", коментира един от присъствалите на партито.

До момента нито един от играчите на клуба от "Герена" не се е похвалил, че е спал с Ледената кралица, но отдавна се говори, че тя вече е била забърсана не само от левскари, но и от бивши съотборници на съпруга й от ЦСКА, пише lifestyle.bg. Сред тези, които се спрягат за нейни любовници, са още моделът Ангел Калинов, както и Светослав Кирилов, който се изявява и като рапър под името Диаманте. Последният дори не скри чувствата си с Асдис в един от клиповете на негова песен, в която исландката лесно се навила да участва.