Асен Блатечки вече не иска да се подвизава като Чарли от ''Стъклен дом''. Тази новина констатираха колеги на звездата от сериала, който се излъчва по Би Ти Ви. Въпреки че Асен Блатечки бързо си е спретнал логично обяснение, с което да оправдае бягството си от сериала, поведението му може да се опише само с една фраза ''корабът потъва, мишките бягат''.

Логично е актьор от ранга на Асен Блатечки да не желае да хаби името и славата си в проект, който явно е почти изчерпан и с всеки изминал ден омръзва все повече на зрителите и губи, и малкото си останала вярна аудитория. Изглежда, че на Асен Блатечки му изнасяше да влезе в сериала, когато той бе най – гледаният, за да утвърди позициите си в арт гилдията, но когато зрителския интерес спадна той не иска да рискува повече реномето си.

Асен Блатечки вече усилено дудне на сценаристите на сериала или да изрежат неговия герой, или ако това е невъзможно, то поне той да се появява само от време на време, тъй като бил твърде ангажиран в театъра. Всъщност Асен Блатечки наистина играе в цели 4 постановки, като те са с тенденция да се увеличат, но и когато сериалът беше водещ по рейтинг, той пак бе много натоварен в театъра, но тогава това не го притесняваше ни най – малко, дори напротив.

Така или иначе най – вероятно съвсем скоро Асен ще постигне своето и ще се измъкне от сериала, докато все още ''Стъклен дом'' удържа фронта, пише skandalno.net.