Асен Блатечки се е оженил за Диляна Попова на тайна церемония в САЩ преди броени дни.

Звучи наистина невероятно, но в действителност Диляна и Асен са узаконили връзката си.

Железни източници на вестник „Уикенд” в актьорските среди потвърждават на пръв поглед абсурдния слух. Да, наистина Диляна и Асен вече са законно семейство.

Новината се коментира усилено в актьорската бохема в столицата, а всичките им колеги са сащисани.



„Да, бе, копеле, вярно е. Оженихме се!” - така казал Блатечки на свой приятел, който в сряда му звъннал да го попита вярно ли е това.

Пред репортер на изданието в сряда привечер Асен също потвърдил вестта, макар и лаконично.

„Пишете каквото намерите за добре. Истината е, че съм щастлив. Подробности не съм длъжен да ви давам”, заявил Блатечки. Той се поинтересувал откъде журналистите знаят новината, защото по думите му били информирани много малко хора.

Как се е стигнало до озадачаващата сватба? Колеги на звездата от „Стъклен дом” разказват, че той използвал визитата си в Лос Анджелис, за да се врече във вечна вярност на дългогодишната си любовница, с която ту се събираше, ту разделяше. В меката на киното лошото момче на родния екран отиде, за да рекламира филма „Съдилището”- българския кандидат за наградите Оскар.



С него на 9 ноември отпътувала и Диляна, заедно със сина им Борил. В Америка тримата били посрещнати от режисьора Стефан Командарев, автор на „Съдилището”, който първи заподозрял, че влюбените имат тайна мисия. Асен и Диляна обаче били категорични, че искат да запазят сватбата само за себе си и не възнамеряват да споделят този тържествен миг с други хора.

Затова на бракосъчетанието, което се е провело на 12 ноември, присъствал единствено Борил, който е само на година и два месеца. Послушният бебок смело изтърпял церемонията, без да гъкне. Майка му пък била в елегантна булчинска рокля, която щедро подчертавала напълно възстановеното й сред бременността тяло. Тоалетът бил предварително закупен от България.