Родната ни кино-звезда Асен Блатечки, беше избран с голямо мнозинство, за най-секси известен мъж. Лошото момче на телевизията си спечели любовта на зрителите, покрай участието си в култовия сериал ''Стъклен дом''.

В женската класация, на първо място е красавицата Диляна Попова. Тя и Асен са най-харесваната двойка, както на ТВ екрана, така и в личния си живот. Интересното е, че Диляна изостава с цели 33 % зад сексапилната си половинка. Блатечки стана доста популярен, покрай сериала на БиТиВи и това се отразява добре на кариерата му.

Второто място в класацията за секси мъж е окупирано от вратаря на националния ни отбор по футбол - Ники Михайлов. Половинката на Алисия също е сред любимците на женската аудитория, като има спечелени 93 гласа. На третото място е друг футболист – позабравената звезда Димитър Бербатов.

Бербо оглавяваше класациите преди време, но след като се задоми, интересът към него започна да избледнява, а в последно време и кариерата му не върви много добре. Разбира се, класацията не може да мине и без Валери Божинов. Нападателят заема четвъртото място, като може би това е малко изненадващо, защото в последно време, вниманието е насочено към него и половинката му Николета Лозанова. Петото място е за актьора Орлин Павлов, като след него се нареждат Борис Солтарийски, Благой Георгиев, Деян Донков и други, пише kliuki.bg.