Със стартирането на шоуто „България търси талант“, в което Асен Блатечки е жури, той имаше късмета да се окаже обграден от много и все красиви жени, споделя „Всеки ден“. Новата дама, влязла в полезрението му, е една от участничките с най-красиви тела, а именно – Даниела Христова.

Девойката е на 28 години, родом от град Варна, а професионално се занимава с танци на пилон. Ченето на звездата от „Фамилията“ буквално увисна пред вида на момичето, което смая публиката с пищните си форми и съблазнителните движения. Тя излезе по бельо на сцената и се развихри на пилона.

„Това ми е любимият спорт. Не мога да кажа нищо друго освен „Да“, заяви с лукава усмивка на лицето Блатечки. Момичето всъщност получи положителни оценки от всички, но видимо най-много се зарадва на оценката на актьора. Нейни приятелки разказват, че Дани му била заклета фенка и не би отказала да се сближат покрай професионалните ангажименти.

Танцьорката била категорична, че танцува за удоволствие и се разграничавала от момичетата, които се кълчели в обятията на богати господа. „Никога не се събличам изцяло. На сцената оставам по бельо“, категорична е варненката. „Той Асен само това чака, да я види без бельо“, хихикат хора от екипа. Блатечки не можа да скрие вълнението си и доста дълго след изпълнението й продължавал да я коментира. „Личи си, че си я набеляза. Две жени има, с коя ли вече не се заигра, а въпреки лошата слава не спират да му връзват“, завиждат негови колеги.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото