Актьорът Асен Блатечки е категоричен, че наличието на по-сериозни ангажименти в САЩ няма да го откъсне от България.

През ноември с режисьорът Стефан Командарев отскочиха до Ел Ей, за да промотират „Съдилището”, и се срещнали с канадския режисьор от бг произход Тед Кочев.

Той изявил желание да търси на Блатечки агент, който да му помогне да пробие на местния пазар.

„Не смятам да емигрирам. Ако ме поканят за някоя роля, добре – ще отида и ще снимам, но после се връщам.”, категоричен бе пред bTV лошото момче на бг киното.

Напролет той ще се завърне на малкия екран като част от журито на „България търси талант”. Кастингите за шоуто започват утре, а Блатечки е категоричен, че иска да среща хора с необичайни дарби.

„Ако аз застана пред такова жури със сигурност няма да им кажа стихотворение, или да заложа на танц, ще гледам да ги впечатля с нещо нестандартно.”, обясни Блатечки.

Освен страстен любител на моторите и високите скорости, той се оказа вещ в хандбала, каратето, плуването и рисуването. По отношение на децата си Асен няма амбициозни планове

. „Дъщеря ми ходи веднъж на урок по таекуондо и на следващия ден ми се обадиха от училището, че е набила момче. Синът ми може и да го направим каратист, но ако иска да бъде поет – окей. Мечтая да са щастливи в това, което правят.”, каза той.

Снимка: сп. OK!