Асен Блатечки буквално засия от щастие до своята жена Катерина Горанова на премиерата на общия им филм „Бензин”.

Той бе показан пред публика за първи път във Варна във вторник, а премиерата в София бе насрочена за четвъртък.

На бляскавото събитие актьорът, който е и режисьор и продуцент на лентата, пристигна знаково с половинката си Катерина, която преди време изостави заради хубавата Диляна Попова.

След като обаче моделката му роди син, той се върна при предишната си жена, от която има дъщеря, и в момента изглежда изключително щастлив с нея. Двамата изживяват истински ренесанс в чувствата си и всичко лошо е зад гърба им.

„Катя е жената на живота ми! Никога не съм спирал да я обичам. Увлечен от страст я нараних – нещо, което навярно никога няма да си простя. Любовта ни издържа на куп предизвикателства, за да възкръсне”, казва философски Блатечки.

Двамата бяха в прекрасно настроение при първата публична прожекция на филма. Стана ясно, че съпругата на Асен е отлично приета от колегите му – нещо, което не може да се каже за любовницата му Диляна Попова, която така и не бе призната за актриса от гилдията, пише столичен седмичник.

На червения килим пристигнаха с колите, с които са снимани и гонките в лентата.

Освен тях, феновете на бг киното бяха щастливи да видят и другото главно действащо лице в продукцията – Калин Врачански.

Сред другите звезди на червения килим бяха Снежана Макавеева, Милена Маринова-Маца, Пламен Манасиев, Веселин Калановски.