Актьорът бе забелязан да се движи из София с друга дългокрака манекенка, не по-малко красива и сексапилна от колежката му от “Стъклен дом”.

Поредното изкушение на Блатечки е блондинка, което е изненадващо дори за най-близките му приятели, тъй като актьорът често споделял, че не си пада по руси жени.

Двамата вече обикалят из София, яхнали мощния мотор на Асен, видя фотограф на “Ретро”. Те бяха забелязани на разходка из столицата преди няколко дни. Театралната звезда дори представи моделката на свои колеги, които срещна до един от столичните театри.



Впечатление на любопитни минувачи направи фактът, че Блатечки не се притеснява да вози мистериозната моделка на мотора, с който се придвижва през лятото. Явно не си дава сметка, че така лесно недоброжелатели могат да го заподозрат в нова афера и слухът да стигне до ушите на жена му Катя.

Законната половинка на Асен повече от 13 г. успява да се пребори с ревността от фенките и да си затвори очите за слуховете за честите изневери на съпруга си.

Миналата година тя извърши същински подвиг покрай скандала със забременяването на Диляна Попова. Тогава лъсна пред обществото цялата истина около забранената любов, която моделката и Блатечки са въртели близо 2 години, още от времето, когато се снимат заедно в “Стъклен дом”.

След като красавицата от Гулянци зачена и обяви, че чака дете, съпругата на Асен бе публично унизена и не є оставаше друг избор, освен да го изгони от семейния им дом.

Блатечки се втурна да си я връща и след горещи молби отново се събра със семейството си. За бебето на Диляна той пое обаче финансова отговорност. Доскоро посещаваше дома є, за да вижда малкия Борил, но тази пролет след лют скандал разредиха съвсем срещите си, което също бе документирано от фотограф на “Ретро”.