Асен Блатечки окончателно изостави Диляна Попова дни преди раждането на детето им.

Поради напредналата вече бременност манекенката спряла секса с актьора и му казала да се оправя както може.

Затова актрисата се скри сама на морето. Вместо да е до нея, Блатечки е в София. Той снима филм с жена си Катерина Горанова.

По всичко личи, че те са запазили не само добри професионални отношения.

Папараците на "България Днес" засякоха звездата Блатечки да се прибира в апартамента, в който живеят жена му и дъщеря им.



Моторът на звездата от „Стъклен дом“ стои паркиран пред блока, а той всеки ден е там, намигат загадъчно съседите от входа.

Двойката е уж разделена, а са по цял ден заедно, режисирайки общия си филм "Люси". Работата по него започва преди повече от година.

Тогава Асен и Катерина бяха щастливо семейство и нищо не предвещаваше какво ще се случи. Само няколко месеца по-късно Асен се изнася от общото жилище, защото манекенката Диляна Попова забременява от него.

Вече близо девет месеца Асен, Диляна и Катерина се борят със сложната житейска ситуация. Блатечки постоянно лавира между двете си жени и се опитва да няма наранени.



Актьорът първоначално заживява с Диляна, запознава се с родителите й и двамата се готвят да станат родители.

Дъщеря му Катя е съсипана. Тя иска да живее с баща си, а заради нея Катерина е готова дори да прости предателството на половинката си. Асен и преди е засичан заедно с бившата си и дъщеря им. Откакто Диляна е сама на морето, съседи твърдят, че Асен живее с предната си жена.

Самата Диляна призна в свое интервю, че сама е решила да избяга от София и да остане сама. Попова признава, че е съсипана от обиди, които чула по свой адрес.

"Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих дала живот по този начин. Намирам се в деликатна ситуация, в която аз, като всички останали в нея, се боря и опитвам да науча нещо. Не спирам да се чудя наистина ли изглеждам като жена, която би направила всичко, за да постигне целите си. Детето ми е направено с любов и желание", споделя Попова.



Диляна не крие, че е наясно колко трудно жената на Блатечки преживява случилото се. Не е ясно обаче дали Асен ще живее с Диляна след раждането на детето им, или ще се грижи за него, но ще остане с Катерина.

Според приятелки на Диляна Попова Асен планирал да остане с моделката, но бившата му правела всичко възможно това да не се случи.

"Тя се прави, че запазват добри отношения заради дъщеря им Катя и общия бизнес, но си има свой план. Дори това с филма. Направи така, че снимките да започнат сега и Асен да не е с Диляна на морето", шушукат близките на манекенката.

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"