Асен Блатечки козината си мени, но нрава – никога.

Това доказа актьорът за пореден път, след като забърса и тв водещата Мария Силвестър.

Двамата се сдушили покрай риалити шоуто „България търси талант“, където нонстоп флиртуват и дори не се крият от колегите си.

„И сляп да си, пак ще ги усетиш. Постоянно се хихикат и се гледат похотливо. В края на снимките все така се случва, че да си тръгнат заедно. Ясно е, че имат нещо повече от приятелство. Да не говорим пък, че Блатечки си е дръпнат. Не си дава много зор да общува с останалите и специалното му отношение към Мария много се набива на очи“, коментират от екипа на „България търси талант“, цитира „Всеки ден“.



И докато официалната му жена Катерина вече се е примирила с поведението му на Казанова, то майката на второто му дете Диляна Попова все още не може. Щом разбрала за поредното му похождение, актрисата побесняла.

„Аз ще му гледам сина, ще си стоя вкъщи да се грижа за него, а той ще ми ходи по разни фусти“, беснеела Попова пред приятелки.

За да му направи напук, Диляна си организирала екзотичен воаяж в Доминикана, а малкия Борил оставила на грижите на Асен.

„Да се оправя! Да види на мен лесно ли ми е. Сега е мой ред да си поживея“, заканила се Диляна Попова.

В момента моделката е в курорта Пунта Кана, а според мълвата е отседнала в имението на Мая Илиева. Любопитна подробност е, че клюката спрягаше Диляна за любовница на боса на ВИС-2 Георги Илиев.

Източник: Hotarena.net, сн: Булфото