Най-скандалният плейбой в актьорската гилдия Асен Блатечки окончателно се завърна при законната си жена Катерина, разкри папарак на “Ретро”.

Съпрузите бяха засечени в снобарско кафене на пъпа на София – на ъгъла на улиците “Шипка” и “Сан Стефано”.

Така отпаднаха всякакви съмнения, че мачото е разкъсван между съпругата си и любовницата Диляна Попова, която му роди син миналия октомври.

След интимен разговор на кафе най-преследваният от медиите актьор си тръгна пръв от заведението – за заблуда на евентуални папараци, и се качи в джипа си. Веднага след него, вървейки на няколко крачки зад актьора, се появи жена му, която изчака Асен да влезе в колата и чак тогава се присъедини към него. Тя също се огледа на всички страни дали ги наблюдават и снимат и бързо скочи в колата.



Катерина винаги е бягала от светската суета и въпреки че от 14 години е половинка на един от най-известни актьори, рядко попада пред фотообективите. Личната си неприкосновеност тя пази още по-ревностно, след като избухна шумната любовна афера на съпруга й с колежката му от “Стъклен дом” Диляна Попова.



“Асен съвсем го беше ударил през просото. Връзката му с Диляна в началото беше много страстна и той забрави за всякаква дискретност, което не му прави чест. Добре че се вразуми и се кротна при жена си, защото ударът, който нанесе на Катерина, направо я съсипа. Малко са силните жени, които ще преглътнат такова унижение и ще простят. Дано го направи и дъщеря му”, коментират колеги на Блатечки.



Бракът на актьора беше сериозно застрашен, след като Диляна забременя и роди малкия Борил. Месеци по-късно обаче амбициозната моделка и актриса от Гулянци се прости с надеждите, че някой ден ще създаде семейство с бащата на сина си. 

Блатечки се освестил и осъзнал, че романът му с Попова е бил просто мимолетна авантюра и решил да избере сигурността и комфорта, които му дава Катерина.

Отхвърлената Диляна пък още не може да преживее факта, че е играла ролята на лъскава играчка и сега ще трябва сама да гледа сина си.



“Блатечки е отговорен баща и винаги ще се грижи и за Борил. Важното е, че направи правилния избор”, смятат приятелите му.

Заради честите си похождения и скандалната си слава актьорът е развил мания за преследване и е в непрекъснат стрес да не би папараци да го хванат в крачка. Щом подкара джипа си, не отделя поглед от стъклото за обратно виждане. После спира, за да може преследвачите му да го задминат и да ги надхитри.

За всеки случай обикаля няколко пъти един и същ район и чак като се убеди, че зад него е чисто, потегля отново.

“Това неговото не е живот. Заради пустата си слабост към жените ще рухне психически. А и при толкова ангажименти в театъра как изобщо намира сили за любовни връзки”, чудят се негови колеги.