Лошото момче на родния театър Асен Блатечки си живее като истински арабски шейх. Актьорът си е създал същински харем, пише вестник „Всеки ден".

Секс символът има две паралелни връзки - тази с официалната си жена - режисьорката Катерина, и с манекенката Диляна Попова. И от двете Асен има деца - 15-годишната Катерина и малкия Борил, който няма и годинка.

Блатечки някак е успял като истински султан да балансира между двете жени в живота си и работата му, която е особено натоварена. Асен обяснил още преди месеци на Диляна, че не съществува вариант да зареже напълно двете Катерини, още повече че не веднъж е признавал и в публичното пространство, че дъщеря му е неговата най-голяма любов. Попова дълго време недоволствала, че Блатечки митка между двете къщи и никога не се задържа при нея и момчето с царско име за повече от една нощ или максимум 24 часа. Звездата от „Стъклен дом" и „Фамилията" обаче бил категоричен: или Диляна да приеме, че е втората жена, или въобще да не очаква каквото и да е от него. В крайна сметка красавицата предпочела този вариант, отколкото по-тежката съдба на самотна майка с малко бебе на ръце, пише "Всеки ден".



„Едно му признавам на Асен - супер баща е. Не лишава от нищо нито Катето, нито Борил. И за двете си деца харчи еднакво количество пари, обръща внимание и на двете си жени. Но за да поддържа такъв стандарт на живот, се налага да работи страшно много", коментират в театралните среди. Затова и Асен обикаля като луд дори малки провинциални театри, където го канят на гастрол, само и само да печели от занаята си.

Историята между Асен и Диляна никога не е била от класически тип - той среща нова муза и се разделя с жена си, за да заживее с непланираната в живота му красавица.

Напротив - между двамата не е имало сериозно намерение за семейство, а само силна страст. Асен с радост приел да бъде баща на момченцето, родено от една от най-красивите българки. Хубавицата пък преценила, че Блатечки ще е подходящ родител, но не била сигурна дали трябва да изнудва Асен да се бракува за нея, коментират из светските среди.

Накрая двамата се разбрали Асен да се върне официално в старото си гнездо, но да продължава да идва и при новото си семейство. Режисьорката Катерина Горанова първоначално отблъсна Асен, но след като той й поиска прошка, го прие обратно. Лека полека се съгласила да не прави на въпрос честите му посещения при Диляна и бебето, защото познавала Асен отдавна и знаела, че няма как той да бъде само с една жена.