Асен, популярен в светските среди като Алехандро, бе сред най-коментираните и ексцентрични участници в риалити шоуто „Фермата”. А веднага след като напусна играта, дамската половина от публиката на играта по bTV помръкна.

Пред FRONT.BG хубавецът споделя, че не съжалява, че е участвал в предаването и подчертава, че е извадил само позитивите от престоя си там.

23-годишният мъж, който е сред успешните родни стриптийз танцьори, разкрива, че е намалил драстично изявите си на сцената, но няма намерение напълно да спира с танците.

„Един мъж трябва да стане сериозен по някое време”, смята Асен.



„Обичам да съм на сцената, да радвам жените, но съм намалил драстично участията си”, каза той и добави, че има сериозни планове за бъдеще, които иска да реализира.

Той отрича да е практикувал секс за пари.

„ Никога не са ме поръчвали за секс. Не ми е казвала дадена жена, ела да правим секс за пари. Ако аз съм я харесал - съм имал отношения, правили сме секс, но тя ми е давала след това някакви пари, но това е било като помощ, както и аз съм давал в замяна други неща. Аз ако не харесвам една жена и за пари няма да правя секс с нея, както и с мъж. Нямам тръпка да го правя“, споделя Асен