Асен, който вчера за втори път напусна „Фермата”, гостува в сутрешния блок на bTV и в „Преди обед”.

Той разказа пред Антон Хекимян, че е влязъл в играта, защото е искал да ходи на дуели, а „не да правя интриги, нито да говоря зад гърба на някого и да се карам с хората както и стана”.

Асен призна, че в реалния живот е по-мързелив, но все пак във „Фермата” е правил каквото трябва, въпреки че не е полагал усилия да направи нещо повече от това да си свърши работата. Той не скри, че едно от най-важните неща дори и в шоуто за него си остава външният вид, с който си изкарва прехраната.

С усмивка Асен разказа, че външността е по-важна дори от това да се научиш да забиваш пирони или да можеш да свършиш нещо в къщи като да поправиш пералня или да забиеш пирон. Затова и той се възхищава на хора като своя съперник – Веселин, които могат да бъдат полезни с тези си умения.

Относно участието си в шоуто като цяло и загубата на двата двубоя Асен сподели, че за пореден път се е убедил, че човек не трябва да се приема за сигурен фаворит. „Направих грешката да се възприема като фаворит и това ми изигра лоша шега. Загубата ми подейства като студен душ”, коментира фитнес маниакът.

При Деси и Сашо в „Преди обед” пък Асен разказа за най-тежкия период в своя живот – пристрастяването му към марихуаната. Той не скри колко тежки мигове е преживял, както и кои са били хората до него в този момент. Днес Асен помага на хора, които са изпаднали в същото положение.