Асен Блатечки отново се е върнал при Диляна Попова, установиха папараци, пише „Всеки ден".

Те забелязаха, че от няколко дни популярният актьор отново живее с красивата манекенка, която миналата година му роди син Борил.

Припомняме,че малко преди Коледа Асен и Диляна се разделиха след поредица от бурни скандали. Зарязаната Попова замина на ваканция в екзотична държава със свои приятелки, за да ближе раните си. Блатечки пък се върна при семейството си, където изкара празниците.

От миналата седмица обаче най-одумваната светска двойка отново се е събрала, става ясно от ексклузивните папарашки снимки на „Всеки ден". Фотографите заснеха Асен да вози с джипа си Диляна и да я оставя на среща в центъра на София. Проверка установи, че Блатечки пак се е върнал в апартамента, в който доскоро живееше с красавицата.

„Пак са заедно. Асен се изнесе, но преди десетина дни дойде с няколко сака", разказаха комшии на звездната двойка. Блатечки почти не се задържал в апартамента - сутрин излизал рано-рано, а вечер се прибирал по късна доба. За отглеждането на хлапето Диляна си имала помощница гледачка, често идвала и нейна близка приятелка.

*Диляна Попова слиза от джипа на Асен Блатечки. От кадрите, правени миналата седмица, става ясно, че двойката пак се е събрала

Според колеги на актьора той бил доста изнервен след появата на бебето. Първоначалната еуфория от раждането на Борил била заместена от умора от непрекъснатия бебешки плач.

„Асен е от най-ангажираните родни актьори. Непрекъснато има ангажименти, почти всяка вечер има представление. Налага му се да учи и реплики за ролите си. Детето очевидно му идва в повече и той изпушва", разкриват приятели на Блатечки. Вероятно поради тази причина Асен на няколко пъти си взимал багажа и напускал жилището, в което живее с Диляна.

„Бъдещето им е поставено на карта. В момента и двамата не са наясно дали ще могат да продължат заедно. Обичат се истински, но за Асен кариерата е на първо място. Трудно му е да свикне с детето", разкриват приятели на актьора.

От своя страна Диляна била доста обидена и наранена, защото се чувствала предадена от любимия си. Самата тя не знаела дали иска да продължава да живее по този начин.