Четвъртата спирка от националното турне на Ашли и Алекса в Благоевград премина със страхотен успех. Певиците на Диапазон Рекърдс и Ара Мюзик се запознаха отблизо със забележителностите и нощния живот на града, като през цялото време камера на Фен ТВ заснемаше емоциите на двете изпълнителки.

Преди да пристигнат в Благоевград, Ашли и Алекса посетиха международния турнир по борба "Дан Колов - Никола Петров" в град София. Там двете певици гледаха отблизо финалите на състезанието в първия ден от четиридневното събитие.

Както и в останалите дестинации от националната обиколка, красавиците отделиха време за разходка из забележителностите на града-локация от турнето си. В Благоевград талантливите изпълнителки първо посетиха красивата местност „Вароша“. Там те успяха отблизо да се запознаят с архитектурата и да усетят духа на една отминала епоха. Певиците на Фен ТВ научиха част от историята на „Вароша“ и си направиха снимки с най-впечатляващите обекти в местността.

* Алекса

Втората спирка от разходката в града беше паметникът „Кръстът“. Там момичетата се насладиха на изумително красива гледка над целия Благоевград, въпреки лошите метереологични условия.

Типично по женски обиколката завърши с шопинг и среща с местни жители в центъра на града.

* Ашли

С настъпването на вечерта Ашли и Алекса се приготвиха за участието си в “Night Club The Moon”. Първа на сцената на популярното заведение излезе Ашли. Изпълнителката на Diapason Records не скри, че много харесва Благоевград и местната публика. „Много ви харесвам, умеете да се забавлявате. Искам да запомним тази вечер!“, отправи призив тя към гостите на клуба. Ашли успя да „загрее“ добре всички почитатели на попфолка и да вдигне всички на крака.

* Ашли

Втора на сцената на нощния клуб се качи Алекса. Изпълнителката от каталога на Ара Мюзик завладя за секунди сцената и продължи вече започнатия от нейната колежка купон. Певицата, за която няма „Лоша реклама“ нажежи страстите на макс и танцуваше и пееше редом с всички посетители в „Night club The Moon”. Както и в другите градове от националното турне на Ашли и Алекса, купонът продължи до ранните часове на деня.