Ашли Олсън, 30-годишната актриса и дизайнер, се наслаждава на романтична ваканция на о-в Сент Барт в компанията на своя нов любим Ричард Сакс.

Според списание E! Двойката е прекарала заедно Рождество, а на следващия ден са забелязани да обядват в местен ресторант.

Колекционерът на предмети на изкуството галантно отварял вратите пред Ашли, като през цялата вечер я държал за ръка и не отстъпвал на крачка от нея. Влюбените сдържали проявата на чувствата си на обществено място и не зарадвали папараците с пикантни кадри, пише ELLE.bg



Слухове завъзможната връзка между Ашли и Ричард се появили в началото на октомври, след като двамата били забелязани да карат заедно велосипеди в Ню Йорк. Очевидно голямата разлика във възрастта не смущава никого. Ашли винаги е предпочитала по-зрели мъже. Нейната близначка пък Мери-Кейт и съпругът й Оливие Саркози също напълно одобряват избора на Ашли. Двойките дори си организираха наскоро двойна среща по време на баскетболен мач и изкараха отлично вечерта заедно.