„На майка ти“ е озаглавена най-новата песен на Ашли. Изпълнителката от каталога на Диапазон рекърдс продължава с линията на независима, секси и силна жена, налагана от предишните ѝ проекти.

Клипът е сниман на две локации, типично свързвани с мъже – автосервиз и завод за металообработващи машини, но без присъствието на нито един представител на силния пол. Главен герой е Ашли, която измества мъжете от мъжкия им свят.

„Продуцентът ми Ненчо Касъмов избра местата за клипа. Обсъждахме каква трябва да бъда във видеото, дали да има сюжет или не. Накрая решихме, че на песента ще подхожда да съм по-хард и да се заиграем с типично мъжки атрибути и места – коли, сервиз, мотор, машиностроене...“ – споделя изпълнителката.



Младата надежда на Диапазон рекърдс сменя няколко визии в лентата като всички подчертават перфектната ѝ форма. Ашли многократно е заявявала в свои интервюта, че за нея спортът и храната са изключително важни, а редовните тренировки – част от начина ѝ на живот.

Специално за видеото гласовитата певица прекарва по минимум 2 часа във фитнеса всеки ден в продължение на няколко месеца.

„Държах да бъда в перфектна форма за клипа – работих здраво, за да извая всеки мускул. Чувствам се много доволна от себе си и от резултатите.“ – споделя тя и допълва, че песента е посветена на силните момичета, които няма да търпят мамини синчета и женчовци до себе си, пише Signal.bg.

Сн.: Facebook