Преди да стане говорителка на времето, Деси Банова е натрупала малък опит и в света на магиите. Тя е асистирала на прочутия ни маг Астор, но пътищата им се разделили и тя застанала пред екрана с температурите.

„Деси Банова ми беше асистентка, правихме фокуси. Когато се запознахме, бях с Орфи, имахме представление. И в разговор след него двамата се впечатлихме от Деси и ѝ предложихме да ни бъде асистент. За кратко беше, много ми помагаше на сцената, но не съм я рязал на две. За съжаление се разминахме после, защото отидох в чужбина по работа и после нещата се разсъхнаха. Но не съм лъгал нито нея, нито никого. Аз на сцената само мамя, иначе не“, заяви Астор..

Деси Банова е едно от лицата, които са впечатлили с излъчването си мага, пише седмичник. Тази година през ноември той смята да я покани с Росен Плевнелиев на двойния си юбилей – 75 години и 55 години на сцената.



„Ще го направя пищно в Народния театър“, споделя Астор.

Световноизвестният фокусник ще събере различни епохи, ще покани и своя учител Мистер Сенко, починал през 1987 г., да се появи на сцената и да свали главата си.

Коронният номер на легендарния илюзионист ще бъде дублиран – Астор също ще отпрати главата си далеч по сцената. И не само това, ами тя ще заживее самостоятелен живот, като се впусне в разговор с асистентите и публиката, пише slava.bg