Известна астроложка направи зловещо предсказание, според което пресметливата Алисия и вечно ухиленият Ники Михайлов, щели да се разделят в най – кратки срокове.

Баятелката е категорична, че двамата в никакъв случай няма да вдигнат сватба, защото предстоящата раздяла била кармично предопределена.

Причина за това най – вероятно щяла да бъде неспокойната природа на певицата, която се очаква в срок до две години, да положи огромни рога върху главата на доверчивия Михайлов – младши. Астроложката обяснява, че това се дължало най – вече на артистичната й натура, слабостта й към хубавите неща и модните тенденции. Освен това в кръвта й било да послъгва, защото нейният Марс бил във Везни, пише skandalno.net.

Кариерата й като изпълнителка щяла да се развива все по – добре, защото преди всичко била амбициозна, работлива и не на последно място – твърдоглава. В мерака си за слава и богатство не се спирала пред нищо и в определен период от своя живот, щяла да срещне по – успял от Ники човек.

От своя страна Михайлов пък бил чувствителен и добродушен, но преди всичко обичал свободата. Непрекъснатият тормоз, който Алисия му оказвала заради вечното си желание да изпъква, в един момент щяло да го отдалечи и прокуди от нея. Освен това в секса тя била доста сдържана и хладна, и именно това навремето отдалечило Валери Божинов от нея, и го запокитило в прегръдките на горещата и страстна Николета.