Плеймейтката Ася Капчикова очаква бебе от новия си приятел. Блондинката е в напреднала бременност и трябва да роди през лятото. Ася упорито крие щастливата новина от суеверие и само малцина сред най-близкото й обкръжение знаят, че ще става майка, пише в. Галерия. Неслучайно в профилите си в социалните мрежи напоследък Капчикова не публикува никакви снимки в цял ръст, на които да се види, че скоро ще дундурка бебе. Всички кадри, които пуска, са селфита. Според запознати обаче Ася изглежда прекрасно и почти не е качила килограми.

Плеймейтката отдавна желае да стане майка и сега е на седмото небе от щастие, че мечтата й скоро ще се сбъдне. Тя упорито крие и кой е таткото на бебето, който според запознати е заможен бизнесмен. Мъжът до бившата на рапъра Криско е с няколко години по-голям от силиконката. Запознали се в обща компания, а Ася за кратко време го оплела в мрежите си. Миналата година двамата заминаха на романтично пътуване на гръцкия остров Миконос, а неотдавна плъзна слух, че дори са се сгодили тайно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Откакто е с него, Ася много се промени. Не излиза, стана домошарка и иска да има семейство, разказват нейни близки. Заради деликатното положение, в което се намира, Капчикова зарязала нощния живот и клубовете още преди да бъде обявено извънредното положение. Научила се да готви вкусно и редовно глезела любимия си, който бил запален планинар, с кулинарните си умения.

Силиконката пази в тайна връзката си и защото вече има лош опит с предишните си гаджета - рапъра Криско и бизнесмена Живко. По време и на двете си връзки тя не спираше да пуска снимки с любимите си и да ги коментира публично. С Живко, за когото се твърди, че е сред крупните вносители на черна и бяла техника, се разделиха само след две години.

Иначе Капчикова се прослави покрай аферата си с Криско, когато бяха сред най-обсъжданите светски двойки. Танцьорката от Девин и рапърът бяха заедно около година. Двамата се запознават покрай видеото на едно от най-известните парчета на рапъра „Шапка ти свалям“. В нея 24-годишната танцьорка играе победителка в еротичния конкурс, каквато блондинката всъщност стана след това. Любовта между двамата пламва, когато се налага някой да върже вратовръзката на Криско преди началото на снимките. Оказва се, че от всички хора, ангажирани с лентата, само Ася може да се справи с оформянето на сложния възел. В началото двамата не желаха да афишират любовта си, но тя се превърна в публично достояние, след като танцьорката стана плеймейтка през 2016 година. Днес двамата не поддържат никаква връзка, а Криско стана баща на малката Амая през септември миналата година от новата си половинка Цвети.