Седмица след като грабна титлата „Мис Плеймейт” Ася Капчикова влезе в болница.

Феновете й могат да отдъхнат – блондинката от Девин е в перфектна кондиция, а в компанията на лекари тя попада заради ролята си в „Откраднат живот”. Българският отговор на „Анатомията на Грей” се снима интензивно в момента от екип на Dream Team в лицето на Любо Нейков и Евтим Милошев, а колко инфарктни могат да бъдат отношенията между медиците под светлините на операционната ще разберем през март по Нова тв.

Капчикова ще се разпише с епизодична роля на миска, но не от онези, които стигат до първото място с челна стойка по монокини, а от елегантно романтичните. Бяла вечерна рокля с умерено деколте, тиара и изправена коса маркират стайлинга на гаджето на Криско в сериала, става ясно от кадър в профила й в Инстаграм.



Към момента актьорския си талант Ася е показвала в няколко музикални клипа, сред които и „Шапка ти свалям” на оборотния рапър. Първият й опит да пробие в телевизията е на последния кастинг за адреналинки в „Господари на ефира”, но не я избират. Хубавицата се явява на конкурси от 10-годишна, а в актива й с призове фигурират Мис Люлин, Мис Девин и Най-секси българка.

Сюжетът на „Откраднат живот” ще се върти около ежедневието на лекарски екип, чийто пулс се ускорява както от лавирането по тънката граница между живота и смъртта, така и от хормоналните престрелки помежду им. В основата на историята са двама сърдечни хирурзи, чиито съдби са свързани от раждането им.

В престилката на единия скача Димо Алексиев, а в каста преобладават имената на дебютантите. Как да боравят с медицинска терминология, как да се справят с роднините на умиращите и как да се държат в момент на екшън актьорите научават от лекарите консултанти на „Сървайвър”.

„Човешкото здраве и живот са единственото, което не можем да контролираме, затова лекарската професия в същността си е драматичен избор и всеки, който ѝ се е отдал приема факта, че възможностите му са ограничени. Това насища сюжета с естествен драматизъм и няма да преувелича, ако кажа, че главното действащо лице в „Откраднат живот” е Съдбата”, обяснява избора на жанр Милошев.