Изненадите от Ася Капчикова съвсем не приключват с участието й във "Фермата", научи HotArena.

Актуалната Мис Плеймейт отдавна вече не е пределите на "Фермата", но гледа с лека носталгия на това предизвикателство, в което се впусна презглава. Ася определено успя да излезе от клиширания образ на "плеймейтката", която има една задача в живота - да бъде красива. Тя се показа като едно работливо и борбено момиче, което, въпреки липсата на близките й, мизерните условия и студа, се бори докрай.

След излизането си от "Фермата" Капчикова се радва, че е създала толкова приятелства в необичайната за нея среда и посочва като свой фаворит Стоян. С влизането си в предаването, Ася бе забъркана в любовна интрига с Dee, която обаче бързо утихна и той се пренасочи към фермерката Деси. Окава се, че този развой на събитията по никакъв начин не е повлиял на отношенията между рапъра и плеймейтката.



Капчикова споделя, че една нейна дългогодишна мечта е да се пробва в сферата на музиката, но като нещо повече от "мацката от клипа". Засега тя не е дала заявка за музикалните си заложби, но споделя, че съвсем скоро ще изненада всички със съвместния си проект с Dee. Mеждувременно работи и по пускането на пазара до няколко месеца на своя марка бельо.



Напоследък около името на Ася се разшумя отново заради скандални снимки с модела със съмнителна ориентация Илиян Илиев. Плеймейтката е категорична, че той не й е гадже, а просто дружка за купони.

Освен това Капчикова държи да подчертае, че с Криско са запазили приятелски отношения и е пълна лъжа, че са се разделили заради Мария Илиева.

С голяма радост красавицата разкрива, че неразбирателството между нея и баща й вече е в миналото благодарение на прочувственото писмо, което му написа във "Фермата". За сметка на това, на Ася напрежението понякога й идва в повече и тя си мечтае за спокойствието на селския двор, но бързо се връща към реалността и се захваща с новите си проекти, пише "Галерия".