Актуалната Мис Плеймейт Ася Капчикова призна, че вижда бъдещето си не на модния подиум, а в кулинарията.

Точно какви са уменията й зад печката и към какви рецепти има слабост, тя не издаде, но пък любимият й Криско вече е опитвал мусаката й. С рапъра се запознали на снимките на видеото към „Шапка ти свалям”.

Стройният миньон носел костюм и от 12-те танцьорки в клипа само Ася знаела как се връзва вратовръзка. Към момента двойката не живее заедно, но любовта им цъфти въпреки разстоянията, които често ги делят заради участията на Криско.

„Сексът е изключително важен за една връзка, а в това отношение ние сме си просто супер”, обясни Капчикова пред

Ася няма да използва ваучера за естетична корекция, спечелен от конкурса. Тя ще го подари на жена с мастектомия.

Голямата й награда от „Мис Плеймейт” е достъп до партито, което Хю Хефнър организира ежегодно в прословутото си имение в Ел Ей. Блондинката от Девин получи и ваучер за пластична корекция на стойност 10 000 лв. Тя обаче е решила да го подари на жена, претърпяла мастектомия, и скоро ще стартира специален сайт, чрез който да избере точния човек.

Ася разкри още, че се явява на конкурси за красота от 10-годишна. Тя е носителка на титлите Най-секси българка, Мис Люлин, Мис Девин. Явила се и на кастинг за адреналинки, но не я избрали. В момента тя отново се пробва в телевизията с епизодична роля в сериала на Нова „Откраднат живот”.