- Ася, бивше гадже сте на Криско, в какви отношенията сте днес?

- Абсолютно приятелски са ни отношенията. Вече два месеца не сме заедно, но се чуваме. Разделихме се заради несходство в характерите.

- Какъв трябва да е мъжът, с който искате да сключите брак?

- Различен. Сега до мен също има подобен тип мъж, но още не искам да говоря по темата. Не съм мислила и за подобна стъпка като брак. Знам само, че трябва мъжът до мен да е мъжкар, а напоследък този тип мъже са малко. Вярвам, че мъжете търсят жени, които са различни от масата, защото се наситиха от стереотипа на еднаквите жени.

- Вярно ли е, че новият мъж е рапърът Дий?

- Имам отношения с рапъра и те са абсолютно професионални. Не е новият ми мъж.

- Заговори се, че сте близка със Слави Трифонов. Да не би да е той?

- Не коментирам Слави Трифонов. Липсата на отговор пак е отговор, нали?

- Когато спечелихте титлата ”Плеймейт“ се отказахте от пластичната операция на гърдите си. Избрахте ли жена с този проблем, на която да помогнете?

- Да, сега е мястото да кажа, че д-р Енчев не застана зад моята кауза. Въпреки всичко не се отказах от идеята да даря два на брой импланта, които ще дойдат през септември от фирма, която използва иновации в своята област. Ще се включа и в други подобни каузи да помагам на жени, преживели рак на гърдата. Иначе до месец-два ще избера жената, на която да направим тези импланти.

- Защо се записахте да учите философия?

- Винаги съм била с различно мислене и поглед за нещата, екзистенцията ме е интересувала. Не се знае, може да се занимавам и професионално с това. Иначе за образованието у нас смятам, че е болна тема за всеки. Не е на това ниво, на което беше преди. Но образованието в някаква степен е и самообразование. Човек, ако иска да се развива, винаги може да го направи.

- Кое бе определящото в решението ви да влезете в риалити шоуто "Фермата"?

- Участието ми там е най-голямото предизвикателство, което отправям към самата себе си. Това е нещо ново, зрителите ще ме видят в друга светлина. Решението ми е породено от факта, че вече имам наблюдения върху себе си от различните условия на труд, в които ще бъда поставена. Знам, че мога да се справя, но искам да покажа и на хората, че не ме е страх от селската работа. Вълнува ме и състезателният характер на шоуто, което не е без значение за мен.

- От Девин сте, живели ли сте на село?

- Разбира се. Прекарвала съм летата при баба и дядо. Те ме учиха на много неща. Баба ми показваше как да доя крава, събирала съм сено, храних кокошките, прекопавала съм градината и с много друга селска работа съм се занимавала. За съжаление, баба ми почина преди една година и дядо се принуди да махне всички животни.

- Какво от детството си помните, свързано с летните ваканции?

- Детството ми беше много забавно и изпълнено с щуротии. Да, доила съм крави милион пъти, помня, че съм чистила и обора, умея да режа дърва, да кова, изобщо селската работа от малка не ми е чужда.

- Някакви скрити таланти ще покажете ли във "Фермата" - умеете ли да шиете, плетете, да биете мътеница, да готвите?

- Ооо, да разбира се. Баба ми ме е учила и мога да плета. Едната баба нямаше нерви да направи това, но другата го направи. Относно готвенето обичам много да готвя, мога да избия мътеница, докато излезе масло от него.

- Имали ли сте изживяване на село, което ще запомните?

- Като малка ме ухапа отровна змия в сеното и баща ми изсмука отровата. Това помня, на 6 години трябваше да седя в болницата, но се оправих.

- Вие сте първата ни плеймейтка, която не се свени да се покаже в нетрадиционна светлина. Притеснява ли ви фактът, че може да ви видят без грим, прическа, маникюр? Каква част от ежедневието ви заема грижата по външността ви?

- Аз съм жена, която държи на външния си вид, но не се притеснявам, че ще ме видят в натуралния ми вид. Освен сексапилна жена имам и детска черта - обичам да се радвам на простичките неща. Ето сега си сложих плитки на главата с идеята не че може да нямаме вода, а че така по-лесно би могла да се поддържа прическа.

- Имате участие в над 10 музикални видеоклипа, фотосесии за модни сайтове. Кои са трите думи, които ви определят, ако трябва да се рекламирате?

- Интересна, секси, дива!

- Имате роля в сериал, печелили сте титлите "Най-секси българка", "Мис Люлин", "Мис Девин". Как се борите със завистта, а с неприличните предложения?

- Щях да се притесня, ако я нямаше! Когато човек я предизвика, значи малко или много е постигнал нещо. За мен хората трябва да се стремят да направят нещо в живота си, а не да влагат енергия в това да са хейтъри. Неприличните придложения просто не им обръщам внимание.

- Семейството подкрепя ли ви?

- Прекрасни хора са и много либерални, баща ми е учител, имам и брат, с когото имаме едва единайсет месеца разлика.

- Предстои ви пътуване до САЩ?

- Да, ще гостувам на Хю Хефнър и "Плейбой". Вълнуващо е, а след това се готвя да направя една от големите крачки в моя живот, очаквайте я.

Източник: "Всеки ден"