Ася Капчикова е поредното звездно име от списъка с популярни участници в риалитито „Фермата" на Би Ти Ви. Мис Плеймейт 2016 разкри ексклузивно пред „Всеки ден" защо приема това предизвикателство, след като е имала предложение и от друг формат.

Тя повдигна завесата за отношенията си с бившата й вече половинка - рапъра Криско, отговори на неудобните въпроси, които хората си задават за нея, и сподели защо не се страхува да замени удобния си начин на живот със селския бит.

- Ася, говори се, че са ви предлагали да участвате в два риалити формата. Защо избрахте „Фермата"?

- Влизам във „Фермата", защото за мен това ще бъде предизвикателство. Искам да покажа на хората, че красивите жени не са „кифли", както се възприема в последно време образът на всяка една дама. И да покажа,че не ме е страх от работа и че не се притеснявам да изглеждам различна, в по-натурална среда и без грим. Да, имах предложение от друг формат, но прецених, че искам да участвам в нещо по-интересно. Затова приех предложението на „Фермата".

- Веднага ще тръгнат слухове, че чистите имидж на примадона с това участие.

 Аз не мисля, че трябва да чистя имиджа си от нещо. Аз съм това, което съм. Мога да бъда много женствена, да бъда секси, в следващия момент не се притеснявам да изглеждам като всяко нормално момиче. Не мисля, че моят образ е свързан с кокетство или нещо подобно.

- Споделяли сте, че имате опит в селската работа.

- Да. Имам баба и дядо, живи и здрави са. Ходила съм на село, помагала съм им в много неща. Като почнете със сушене на сено, копаене на картофи, доене на крави. Всичко съм правила като по-малка, защото съм си прекарвала летата при тях.

- Кога за последно сте доили крава?

- Бях малка. Да, пробвала съм да доя крава.

- И стана ли нещо?

- Е, да! Как иначе?

- Значи не ви плаши селската работа?

- Не, не ме плаши. Мисля, че хората ще ме видят в такава светлина, че да разберат каква наистина съм аз. Изграденият ми от медиите образ не е особено реален.

- Дали ще ви харесат?

- Това не мога да кажа. Аз съм човек, аз имам своите поддръжници и хора, които ще ме подкрепят. Но щях да се притесня, ако всички ме подкрепяха, защото в това щеше да има нещо нередно.

- Когато се разделихте с рапъра Криско, се заговори, че сте останали без пари. Вярно ли е? Наистина ли той ви издържаше?

- Кристиян никога не ме е издържал. Абсолютно никога! Така че не, раздялата ни не е довела до влошаване на финансовото ми състояние и към момента също не съм затруднена финансово. Не знам какво се говори за мен, но аз винаги съм била самостоятелна, издържала съм се сама и продължавам да се издържам сама.



- Имате ли мъж до себе си?

- В момента ли? Няма да отговоря.

- Това значи, че сигурно имате.

- Нищо не значи.

- В риалититата, в които събират определени хора и ги затварят някъде, както е с „Фермата", често стават флиртове, даже влюбвания. Очаквате ли там да намерите своята половинка?

- Очаквам неочакваното.

- Ако харесате някого, бихте ли си позволили да покажете чувства?

- Аз съм много искрен човек, супер емоционална съм и мисля, че ако наистина харесам някого от участниците, това ще се види. Когато имам чувства, не мога да ги прикривам. Точно тази емоционалност ми пречи, но... Нищо не е изключено, а и не знам кой ще влезе в шоуто.

- Две имена вече са обявени - на Елен Колева и рапъра Дий. Какво ви е мнението за тях?

- За Елен Колева бих казала, че е прекрасна актриса, но не се познавам лично с нея. С рапъра Дий съм работила - страхотен човек, професионалист, познаваме се - това е.

- Наскоро се разделихте с един рапър - Криско, може ли сега да имате нещо общо с Дий?

- Не знам, не мога да коментирам. Не мисля, че на този етап би могло да се каже нещо подобно. С него имаме абсолютно приятелски отношения и мисля, че ще си останат такива.

- Наскоро гръмна скандал с танцово еротично шоу, в което участвате. В него ви обладават на сцената.

- Не знам да участвам в такъв тип шоу. Участвам в шоуто на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, ако това се има предвид. Това шоу съществува отдавна - „Сикрет гардън шоу". От доста време работя в него - още преди да стана Мис Плеймейт. Това шоу никога не е било еротично - това са най-обикновени клюки. Елате да го гледате и ще прецените какво е шоуто.

- От снимките изглежда доста еротично, костюмите са разголени.

- Това са бански. Аз не мисля, че има нещо разголено в банските, не сме голи. Това, че хората заснемат нещо под някакъв ъгъл и после правят сензация от това, е лично техен проблем. Аз не съм била гола, не съм била по гърди, не съм танцувала топлес, винаги съм била облечена.



- Говори се, че танцьорките по нощните заведения често са момичета с консумация. Във вашия случай как стоят нещата?

- Това не е вярно. Не мога да коментирам за другите, но лично аз само танцувам и се гордея с това. За мен танцът е изкуство и това, че хората в България го приемат по друг, пошъл начин, е техен проблем.

- А секс за пари правите ли?

- Ами... за всяка известна жена се говори, че прави секс за пари. Аз не знам за някоя плеймейтка да не се говори, че прави секс за пари. Не, не правя секс за пари! И го заявявам категорично.

- Какви са ви отношенията с Криско и Мария Илиева? Говори се, че те в момента са заедно.

- С Криско не сме се карали, имаме абсолютно приятелски отношения, разделили сме се като големи хора, няма никакви драми. Тези спекулации, които се появяват, не знам защо излизат. Ако е имало някакъв скандал, повярвайте ми, щеше да се разбере. Ние си поддържаме отношения с Кристиян. С Мария Илиева също сме много големи приятелки, тя е страхотен човек. Пълни глупости са слуховете, че те двамата имат някакви отношения. Те са много големи приятели.

- Участието във „Фермата" ще промени ли мнението на хората за вас?

- Влизам във „Фермата", за да покажа това, което съм. Хората сами могат да преценят каква съм всъщност. Не искам да променям ничие мнение. Аз знам какъв човек съм. Всеки може да си изгради мнение за другия, аз уважавам чуждото мнение.

- Не ви ли притеснява, че поне в първия сезон на риалитито условията на живот бяха доста неприятни?

- Не, не ме притеснява, защото аз съм живяла на общежитие 4 години в Студентски град, а там условията не бяха много добри, повярвайте! Не съм била постоянно в лукс, спала съм на русенско легло. Така че човек, според мен, може и с 2, и с 200. Не съм префърцунена, за да изразявам по-специално отношение към нещата. Щом влизам във „Фермата", значи съм запозната с условията и ги приемам.

- Не сте ли поставили специални условия в договора?

- Не.

- Знаем, че сте фитнес маниачка, как ще поддържате форма?

- Фитнес маниачка е силно казано, но обичам да тренирам. Според мен всеки човек трябва да го прави, тъй като дава тонус. Мисля да тренирам, не знам как ще стане, но ще правя някакви упражнения, когато имам време и когато не сме ангажирани с друго.

- Смятате ли, че имате шанс да спечелите във формата?

- Разбира се, че смятам, че имам шанс. Аз съм такава - когато отивам някъде с ясната цел, че съм на състезание, отивам с ясната цел за победа. Иначе няма смисъл да участвам.

източник: "Всеки ден", сн. Фейсбук