Има-няма и плеймейтката Ася Капчикова пак извади бюст на показ в социалната мрежа. Този път обаче красавицата от Девин прелъстява като свободна жена. HotNews научи от сигурни източници, че от няколко месеца тя е необвързана. 

Раздялата й с Живко обаче упорито я крие от медиите, незнайно защо. "Те не са заедно още от края на ноември миналата година. Между тях застана трети човек, който им скрои грозна интрига", разяснява информатора ни. В следствие на голям скандал, влюбените стинали до решението, че е по-добре да се разделят. 

Всъщност третият човек най-вероятно е Тодор Батков-младши, срещу който Капчикова избухна с взривоопасен коментар в социалните мрежи. "По-лошо от мъж - пу*ка няма... Тодор Батков-син визирам! Да си знае!!! ПУ*КАААА!", заяви плеймейтката преди време. Малкият мустак е близък приятел на Живко и най-вероятно разковничето на скандала е свързано с него.

Ася Капчикова зашлеви Батков-син

Наскоро Капчикова замина на воаяж в Тайланд, но не с любимия си, а с травестита Елза Парини. Нестандартната й компания също загатна за необвързания й статут. Живко вече може да се радва на прелестите на горещата плеймейтка от Инстаграм. А иначе двамата крояха планове за сватба, деца...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on