Менделсон ще зазвучи съвсем скоро за Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова. Пръстен с голям камък блесна на ръката й. Бижуто е символ на съвсем пресен годеж, за който миньончето се похвали в мрежата. Неотдавна стана ясно, че Ася се е хванала с известен столичен бизнесмен и ресторантьор. Заради когото изкусителната плеймейтка най-накрая се кротна. Бившата на Криско драстично смени поведението си след като се влюби.

Капчикова напълно се отдаде на новото си амплоа на домакиня и кулинар. Според слуховете тя вече не искала да участва в разголени фотосесии, за да пази поведение пред бъдещия си съпруг. Това се случва след като миналото лято изтече скандално клипче как моделката си мачка гърдите пред бившия на гери-Никол.

От тогава Ася се покри и снимките, които пуска в профила си, са от съвсем друго естество. В последните месеци Капчикова се мъчи да чете класическа литература и не излиза от заведението на изгората си. Тя спря да посещава всякакви светски събития и буквално се кротна вкъщи, пише България днес.