„Никога не съм претендирала за чека на д-р Енчев за наградата, обявена от него, пожелах да ми даде два импланта, а той ми отвърна, че миската печели неговия труд, каза „Мис Плеймейт 2016“ Ася Капчикова в предаването на Нова телевизия „На кафе“.

„Не мислих да изкарвам този клип, но сега ще го публикувам. В него д-р Енчев казва, че се включва в каузата ми да даря импланти и след три месеца се отрича от думите си“, категорична е красавицата.

Миската е сигурна, че на много конкурси се дават награди, които не са реални и не се получават, но рекламата остава.

Ася е категорична, че в този скандал не става въпрос за нея, а за болна жена и мисли, че за пластичния хирург не е проблем да дари два импланта.

„Не всичко е красота, понякога трябва да бъдем добри и да помагаме."

В крайна сметка „Мис Плеймейт 2016“ е успяла да довърши каузата си докрай и дарява импланти на Йорданка Цонева от Русе.

За собствените си импланти миската каза, че си ги е направила, защото е станала рекламно лице на марката импланти, иначе е нямала намерение да уголемява бюста си, която пък процедура била болезнена за нея.

Красавицата сподели още, че пуска своя собствена марка бельо, която може да рекламира сама.

„Обичам високите скорости, бързите коли, обичам да карам бързо и се записах на курс за екстремно шофиране. На курсовете те учат да правиш дрифтове и някакви други екстремни неща с автомобили.“

„Между мен и Криско нямаше драма, просто не виждахме пътя си напред заедно, а и ни беше твърде рано за нещо сеиозно“, сподели Ася. Сега двамата се уважават, срещат се, поздравяват се“.

„Сега съм много щастлива с новият човек до себе си, той не е известен, затова може би ме гледа по различен начин“, каза още плеймейтката.