Пластичният хирург Ангел Енчев ще заведе дело за уронване на престиж и клевета срещу Ася Капчикова, научи „Монитор”.

Повод за решението му е интервюто, което актуалната Мис Плеймейт даде завчера за bTV. От него става ясно, че лекарят е отказал да плати 4000 лв. за имплантите, които музата на Криско искаше да дари на жена с мастектомия.

От еротичния конкурс Капчикова си тръгна с ваучер за услуга в клиниката на Енчев на стойност 10 000 лв., но се оказало, че той обезпечава само интервенцията.

„Преди две седмици се срещнахме и той каза, че тази сума покрива само неговия труд, а имплантите се заплащат отделно. Оказа се, че трябва да платя сама наградата, която искам да дам. Разпитах – имплантите не струват колкото казва Енчев, те са около 1500 лв. единият. Ще стане така, че ще извадя от своя джоб парите, за да видят хората, че държа на думата си и не съм като него. Има го заснето – как д-р Енчев казва, че адмирира това, което искам да правя с ваучера и че за пръв път ще помогне на такава жена”, каза блондинката.



„Не е вярно, че аз съм обещавал да извърша операцията. Никога никъде не съм казвал такова нещо!”, отговори на обвиненията пред „Монитор” Енчев. „Ваучерът е за услуги като ринопластика, корекция на уши, бюст, но консумативите, каквито са имплантите, се заплащат. Аз работя с такива за 2000 евро. И с предишните плеймейтки е било така – Златките също са си доплащали имплантите. Те не са давали пари за престой в болница, анестезия и други, но това се заплаща.

Освен това ваучерът не се преотстъпва. Ася изведнъж решава да го дари – не може така, а и не е редно да си прави пиар на гърба на онкоболни. Да не говорим, че подобна операция се прави на три етапа и е скъпоструваща. Аз не работя със здравната каса, частен лекар съм, а и смятам, че съм достатъчно благотворителен. При така създалата се ситуация, аз ще заведа дело срещу Ася за уронване на престижа и клевета”, добави д-р Енчев.