Плеймейтката Ася Капчикова се ожали ,че са й откраднали пъшкането в риалити формата по БиТиВи "Фермата".

Блондинката е наела адвокат и е готова да съди рапъра, който е използвал без нейно разрешение воплите от еротичния й сън в своя песен, съобщи "Телеграф".

Скандалното и провокативно парче "По-мокра" определено сваля всички задръжки както текстово, така и с прелюдията си, която представлява запис с откровенията на бившата приятелка на Криско.

Първото нещо, което се чува, пускайки хип-хоп сингъла, е гласът на плеймейтката. Сексоткровенията, които подгряват последващите рими, са запис на репликите на Ася по време на престоя й в риалити формата "Фермата".

Под псевдонима King V пловдивчанинът Венцислав Джамбазов записа първия си рап хит и избра именно тази прелюдия, тъй като "начинът, по който тя говори за секс, е много естествен", коментира той.

"Направи ми страшно впечатление и ме вдъхнови за песента. Асе беше много естествена и едновременно първична. Не съм имал контакт с нея досега поради простата причина, че човек не може да се добере до нея. Творчеството обаче не може да чака", добави пловдивчанинът, цитиран от "Трафик нюз".