Ася Капчикова е отрязала предложението на Нова телевизия за участие във "ВИП Брадър" през есента и влиза във "Фермата".

Гаджето на Криско предпочитала да рине мръсотията на село, вместо да се затвори за цели 3 месеца между четирите стени на Къщата.

Още преди седмици се разчу, че двете най-гледани предавания наддават за плеймейтката. Амбициозната блондинка дълго се чудила кое предложение на приеме и накрая решила да влезе във фермерското шоу на Иван и Андрей.

През цялото време, докато Ася претегляла плюсовете и минусите на двете предложения от конкурентните предавания, близките й били сигурни, че в крайна сметка ще избере "ВИП Брадър". Те не можели да си представят префърцунената моделка и танцьорка да се вихри в аграрния кошмар на "Фермата", където се гледат овце, кози и крави, живее се в мръсотия, събират се дърва за огрев и се спи на проядени от гадинки дюшеци.

На всички им се струвало логично да предпочете Големия брат, който може и да не предлага най-приятното прекарване, но поне разполага с климатици, удобни мебели и храна, която не е нужно да произвеждаш сам. Освен това плеймейтката е почти вътрешен човек за Нова тв. Тя участва в "Черешката на тортата", появи се поне 7-8 пъти като гост в "Като две капки вода", през ден е я при Гала, я в "Здравей, България", получи дори малка роля в сериала на медията "Откраднат живот", а гаджето й Криско беше съдия в "Х Фактор".

След дълго обмисляне Крисковица преценила, че във "ВИП Брадър" със сигурност ще се издъни. Във "Фермата" тя имала възможност да блесне като работливо момиче, което е кифла само на външен вид. Това според нея щяло да се отрази перфектно на имиджа й.

Освен това преценила, че отивайки при Иван и Андрей, ще си разчисти път и към други предавания на Би Ти Ви, за които сега не получава почти никакви покани, пише ежедневник.