Ася Капчикова движи с нов мощен джип „Мерцедес" ML.

Сексапилната блондинка е заменила предишния си звяр „Хюндай Санта Фе" с колата за почти 100 бона, научи „Всеки ден".

Чисто нов автомобилът струва поне 6-цифрена сума, но според специалисти возилото на красавицата от Девин може и да е взето на старо за около 50-60 бона.

Другата загадка е дали Мис Плеймейт 2015 сама си е платила за новата придобивка, или тя е подарък от гаджето й - рапъра Криско. „Той е много стиснат, типично по габровски. Но пък наскоро изкара 30 бона само от едно парче, което направи за една чалгаджийка, тъй че може да се е бръкнал с някой лев за любимата си.

Ася също печели добре и е независима жена, може и да си е взела колата на лизинг и да си я изплаща на вноски", коментираха пред „Всеки ден" осведомени. Запознати шушукат, че откакто се вози в нова скъпа кола, блондинката била по-внимателна зад волана. Като цяло тя не се слави като особено добра и примерна шофьорка. Има навик да превишава позволената от закона скорост, а често не забелязва цвета, в който свети светофарът, и минава директно на червено. „Истинско страшилище е на пътя", коментират хора, които са я виждали зад волана.

Сега обаче се опитвала да е по-примерна. Вероятно за да не одраска или удари новата си скъпа кола, карала по-бавно, внимавала да не засече някого на пътя и да не създава никакви условия за да инциденти с цел да си запази возилото ново за дълго. Освен това била станала чувствителна към всякакъв вид предмети, които могат да замърсят автомобила.

Не давала нито да се пуши в него, нито да се яде, нито да дори да се внася храна. Всички чанти държала да се слагат в багажника, за да е чисто и подредено в колата. Който се вози в нея, имал право да държи в купето само телефона си. Криско, който е маниак на тема чистота и ред, не само че не се притеснявал от новата мания на гаджето си, но и бил във възторг от нея.