Ася Капчикова може да се раздели с титлата си Мис Плеймейт! Доктор Енчев се заканил да спре да спонсорира конкурса, ако короната на гаджето на Криско не бъде отнета.

Преди дни Капчикова се изпокара жестоко с пластичния хирург в медиите, като причина за това бе отказът му да оперира болна жена, в чиято полза Ася пожела да се раздели с ваучера си, подарък за титлата.

Ася обвини Енчев в некоректност и липса на мъжество, а той реши да я съди, за да докаже, че е прав. Корифеят в пластичната хирургия дотолкова се ядосал, че дори се заканил на организаторите на конкурса, че ще спре да го спонсорира, ако не скастрят Ася.

*д-р Ангел Енчев на конкурса с Биляна Георгиева-Запрянова и Николета Лозанова

*Ася на конкурса

Той е сред най-щедрите благодетели на събитието и това очевидно достатъчно е стреснало хората, които стоят зад конкурса, тъй като те заплашили Капчикова, че ще остане без титлата си, ако не спре да напада доктора, споделя България Днес.

Изглежда това е подействало, тъй като Крисковица все пак си замълча, и то точно когато успя да се изпокара и с една от предшественичките си - Златка Димитрова.

Черната Златка обвини Ася, че ако иска да прави благотворителност, трябва да го прави без много шум, а не като вдига вой до небесата. "Исках да защитя доктор Енчев, защото знам колко благотворителни инициативи е правил, без да ги популяризира. Аз също", заяви Злати.

Източник: slava.bg, сн. Булфото