Никога не съм имал договор с лейбъла на Мария Илиева.

През тези почти 2 години щяхме да подписваме договор, адвокатката постоянно подготвяше. Аз бях човекът, който искаше да подписва договор. В мой интерес беше да се обвържа с тях, но не се стигна. Това заяви Атанас Колев в предаването „Всеки следобед с Криси“ по Канал 3.

„През януари ми предложиха да подпиша договор, който изобщо не ме удовлетворяваше. Не исках да го подписвам, исках да си тръгна с добро, но явно ги сърбят бузите и започнаха да се обтягат нещата. Благодарих, реших, че всичко трябва да приключи и да поема по своя път“, разказва младият рапър.

„Започнаха да се случват неща, които ме накараха да си отворя очите и да напиша тази песен. Всяка една дума е наистина искрена и хората го виждат това нещо. Първият коплет е написан преди да се разделим окончателно със „Стерео стая“, видял съм някакви неща в музикалния свят“, споделя Наско Колев.

Той не крие, че се радва, че живее във Варна, а не в София. „Оставям си себе си, това ме държи на земята. Ако дойда в София и започна да ходя в техните среди, това те променя“, допълва изпълнителят на „Честно и нечестно“.