Известният хореограф и танцьор Атанас Месечков е на броени дни от това да стане официално семеен мъж.

28-годишният шампион по латино танци на България обаче е организирал сватбения си ритуал със своята годеница на морето, за да избегне папарашко и фен стълкновение в столицата, издават източници на ПИК.

Сватбата няма да бъде голяма, а бутикова, като самото място, на което ще се бракосъчетаят, все още не е известно и на гостите. За тях младоженецът щял да организира транспорт от София буквално часове преди да си каже "Да" с изгората си, за да опази в абсолютна тайна точното местоположение на тържеството, твърдят запознати с плановете му.

Преди броени дни Месечков и бъдещата му съпруга Кремена се върнали от предсватбено пътешествие в Гърция. Изкарали незабравили десет дни с плаж, гръцка кухня и разходки с яхта из морето.

Двойката обаче вече е на сватбена вълна и под напрежение, докато изкусури всички детайли около деня, в който ще станат семейство Месечкови, пише ПИК.

Месечков падна на колене и поиска ръката на своята приятелка на 18 август. Четирикратният ни вецешампион в танците направи съпричастни на ритуала семейството си и приятели, които покани на гости в къщата си в "Бояна".