Датата 27 септември ще остане паметна за ръководителя на орк. “Канарите“ - Атанас Стоев и неговата съпруга Надя Стоева, защото на този ден преди 30 години двамата официално се венчаят. Това бе повод в неделния ден семейство Стоеви да отпразнува своята перлена сватба, чието название напомня за това, че тридесет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица. Те са още символ на целомъдрие, чистота и вяра, както и на една истинска красива любов.
“Да не съм егоист, но искам още толкова – признава с усмивка Атанас Стоев пред planeta.tv и допълва - С обичта, годините вървят леко и неусетно“.

Неговата съпруга Надя Стоева също е категорична, че тези 30 години са отлетели толкова бързо, че още толкова й се виждат малко.
“Затова си пожелаваме да бъдем само здрави, да сме винаги един до друг, а децата и внуците ни да са до нас и да се разбираме както досега. На Мариана, Стоян и Атанас желаем да продължат традицията и да имат дългогодишен брак с техните половинки“, откровени са обичаните музиканти.

Надя и Атанас Стоев избраха да отбележат годишнината с разходка до Бачковския манастир, където са сключили църковния си брак, а след това си подариха романтичен обяд в ресторант в Пловдив. Вечерта пък семейство Стоеви посрещна в компанията на свои близки приятели, с които вдигнаха наздравица за още много щастливи дни