През изминалите седмици името на Мариан Вълев, познат на всички ни повече като Куката от сериала „Под прикритие”, бе едно от най-спряганите в медиите.

Редица слухове обвързаха актьора в любовна афера с поне три красавици, сред които и победителката в „Умна и Красива” – Аделина. Догадките тръгнаха след публикуване на няколко любителски фотоси в Интернет и предизвикаха значителен интерес поради факта, че в момента Мариан е един от най-желаните ергени в България.

„Лошото момче” на българското кино обаче се оказа, че съвсем скоро е заснел новия клип на Мастика Пещера, а излезлите снимки и клюки са именно от снимачната площадка. Рекламната кампания на мастиката съвсем скоро ще тръгне в родния ефир.

Наши източници потвърдиха, че снимките са се състояли на българското Черноморие и по-конкретно в курорта Слънчев бряг. В рамките на два дни екип от над 50 души се е грижил както за реализацията на сценария, така и за звездите във видеото.

По предварителна информация става ясно, че красавиците, които това лято ще провокират интереса на мъжете са победителката в „Милионер търси съпруга” Ели Рашева, победителката в „Умна и красива” Аделина Димитрова и еротичният модел Силвия Бахати.

Ние вече очакваме с нетърпение да видим какво са ни подготвили режисьорите, а именно Димитър Митовски и Димитър Гочев.