Ави Бенеди сподели в социалната мрежа кадри с голямата сръбска звезда Индира Радич. Снимката бе придружена от тайнствен статус, който гласи:

“Това съм аз с голямата супер звезда Индира Радич. Ние подготвяме нещо специално за вас, нашите почитатели. Това е много голяма изненада, която ще ви разкрием съвсем скоро. Обичам Ви всички!”

С това част около мистерията за големия международен проект, върху който работи в момента и за който загатна неотдавна в предаването “Звездно”, е разкрита.

От фотосите става ясно, че Ави Бенеди и Индира Радич работят заедно, но какво са ни подготвили двамата, все още остава загадка. Дали той пише музика за нея или пък ще сформират нов дует, само времето ще покаже. Ави Бенеди използва случая, за да посети големия концерт “Балканика Несебър”, събрал снощи стотици меломани, които се насладиха на едни от най-големите балкански хитове.

Представителката от музикална компания “Пайнер” на този международен форум беше Анелия. Тя излезе на сцената със свой бенд, който сформира специално за случая. Нейните изпълнения бяха възнаградени с бурни аплодисменти.

Източник и сн.: Planeta.tv