Сред колеги и приятели израелският композитор и изпълнител Ави Бенеди посрещна 37-ия си рожден ден.

Той избра България, въпреки че живее в Австрия, а в момента испанската му песен "La Vida Amiga" е хит в Германия и Швейцария.

Със страната ни, освен музиката, го свързват и многото приятелства. Анелия, Соня Немска, Юнона, гласът на Радио Веселина Светлана Кабаиванова бяха само част от звездните гости на купона.

От Австрия пристигна и генералният спонсор на проектите на Ави - бизнесменът милионер Томас Фъч, който каза, че никога не е виждал хората да се забавляват така, както го правят в България, и призна, че нашата страна се превръща в предпочитана дестинация за него и семейството му.

Рожденият ден на Ави Бенеди започна рано сутринта на 4 април с видеообръщение на приятелката му певицата Ищар, която, наред с топлите пожелания, му напомни и за работната им уговорка да завършат работата си по дуетния им международен проект.

"Никога няма да забравя такива моменти от живота си, в които се забавлявам от сърце, а рождения ми ден, повярвайте ми, беше точно такъв момент. С колеги – музиканти, приятели, част от семейството ми, вечер с песни на живо, танци и купон на макс", сподели Ави в профила си във Facebook.