Гореща премиера в ефира на България! Специален гост на Ники Кънчев беше етно певеца и композитор Ави Бенеди.

С много настроение и усмивки той представи за първи път най-новото си парче "Oye Señorita" в ремикс вариант на световно известната група Pachanga, с участието на Sesman.

Ави пристигна в студиото на Дарик радио с частен полет от Германия, където продължава неговото национално турне. Първата дата от обиколката на изпълнителя беше 21 юни, по време на музикалния фестивал в Гера под надслов "Да отпразнуваме световния ден на музиката". На 22 юни се състоя концертът в Берлин, а на 23 юни - в Лайпциг.

Следващата спирка от тура ще бъде Хановер на 4 август.

След като "Oye Señorita" се задържа цели 4 седмици в топ 5 в денс чарта на Швейцария, с Ави Бенеди се свързват музикантите от Pachanga. Заедно те реализираха ремикса на песента, който в момента е един от най-излъчваните сингли в Европа. Видеото към новата версия ще бъде заснето в България през есента, когато у нас пристигат момчетата от бандата.

Музикалният път на Pachanga започва от родния им Сан Хуан, столицата на Пуерто Рико, през 2004 г. Година по-късно Pachanga са вече на върха на славата си и превземат нощните клубове в десетки държави, включително и у нас, с хита си "Loco" (https://youtu.be/M46Shg-Wves). Следват четири успешни албума и милиони фенове по целия свят.

"Oye Senorita" е част от предстоящия латино албум, който Ави Бенеди предстои да издаде през световния гигант Universal Music. В проекта ще влезе и първото парче на испански език на Ави, което излезе през пролетта "La Vida Amiga". Официалната промоция на албума ще е на 19 юли в 19 часа българско време.