Преди броени дни бе премиерата на най-новата песен на голямата сръбска звезда Индира Радич - "Zivim Sad", по музика и аранжимент на израелския композитор и изпълнител Ави Бенеди.

Текстът е написан от сина на Индира - Северин, а видеото на парчето беше снимано преди няколко седмици в роден хотел от режисьора Николай Скерлев.

За по-малко от седмица песента успя да натрупа близо 400 000 гледания в сайта за видеосподеляния YouTube, a в профила на Индира в социалната мрежа Facebook парчето и клипа към него ежедневно трупат лайкове и споделяния.

"Zivim Sad" не е първият проект на Ави за сръбския музикален пазар. В западната ни съседка той е познат с още две парчета, написани за две сръбски певици - "300 Svatova" на Андреана Чекич и "Zeni Me" на Йелена Паунович.

Веднага след премиерата на "300 Svatova" Индира се свързва с Ави. Двамата си организират среща на нашето Черноморие и тя пожелава композиторът да напише песен за нея, тъй като харесва много музиката му и звученето на песните, зад които стои неговото име.

След като Радич записа негова песен и "Zivim Sad" беше официално представена, Ави Бенеди е в преговори и с друга голяма сръбска звезда, но като професионалист не издава нито името ѝ, нито докъде са стигнали разговорите между тях.