Очевидно Майли расте доста бързо, въпреки че тъкмо навърши 18 години, пише "Дейли мейл".

Бившата звезда на Дисни беше спипана просната на бара в холивудския клуб "Trousdale" в два през нощта, докато новото й гадже беше върху нея, очевидно целувайки или хапейки врата й.

Младежът е 18-годишният канадски актьор Авън Джогия, участвал в няколко тийн-сериала на канала “Nickelodeon”, като в момента прави опити на големия екран.

Майли не само се държеше като голяма, но и беше облечена доста оскъдно.

Тя носеше черни впити кожени панталони, черни ботуши на висок ток и черно силно изрязано кожено горнище: нищо общо с образа й на Хана Монтана.

Майли беше в клуба заради афтърпартито на Американските музикални награди, както и заради партито по случай 18-тия й рожден ден, на което тя купонясва до припадък.

Звездата напусна клуба към 03:00 сутринта.



*Забранено под 18 години: Майли Сайръс правеше "неща за възрастни" с новото си гадже Авън Джогия в два през нощта в холивудския клуб Trousdale

Първите подозрения за връзка между Майли и Авън се появиха през октомври, когато двамата бяха забелязани да обядват заедно,а по-късно отидоха на парти по случай Хелоуин.



*Почти незаконно: Майли Сайръс беше на афтърпартито на Американските музикални награди, както и в очакване на купона по случай 18-тия й рожден ден

Наскоро Майли скъса с приятеля си (и неин партньор във филма „Последната песен”) Лиъм Хемсуърт, с когото се срещаше около година.



*Новото гадже: Авън Джогия, на 18 години

Напоследък Майли доста често е в основата на скандали.

Певицата и актриса скандализира обществеността с това, че бе спипана да пие бира в нощен клуб в Мадрид по-рано този месец.

*Майли с биричка в ръка

Законът в Испания не позволява на лица под 18 години да консумират алкохол, въпреки че полицията честичко се прави на ударена и не смята, че този проблем е особено сериозен.

В Щатите картинката е коренно различна. Там законът не позволява на лица под 21-годишна възраст да употребяват спиртни напитки и той стриктно се спазва.

Джеймс И. Копъл, ръководителят на Международния институт за въпросите, свързани с алкохола, изрази тревогата си, че младите хора ще последват примера на Майли и ще възприемат „опасен начин на поведение, свързан с употребата на алкохол от хора под законната възрастова граница”.

Неговият коментар: „Младежите, за които тя е модел за подражание, биха могли да възприемат тази линия на поведение, в следствие на което ще се озоват в изтрезвителното след като са подложили живота си на риск”.

Той сподели още, че по данни на организацията му, „85% от младите хора употребяващи алкохол, го правят с цел да се напият”.

Напоследък Майли се облича и доста неприлично.

На церемонията на MTV European Music Video Awards Майли носеше изключително дръзка бяла рокля с гол гръб и прекалено изрязана отстрани, която разкриваше отчасти гръдите й.

*Американската певица Майли Сайръс позира на червения килим на MTV European Music Video Awards с отворена отстрани рокля, която разкриваше гърдата й и татуировката под нея

За щастие, косата й беше достатъчно дълга да прикрие даденостите й, но татуировката под едната й гърда ясно се виждаше.



*Мода от червения килим: Майли беше облечена в доста екстравагантна и разголена бяла мини-рокля с гол гръб докато позираше преди началото на Американските музикални награди

След това, месец по късно Майли отново разбуни духовете с новото си видео към песента “Who Owns My Heart” (вижте видео по-долу).

Във видеото, оскъдно облечената Сайръс се извива на леглото си в очакване на купонджийската вечер. При пристигането си в нощния клуб, тийн-звездата започва да се докосва в гръдната област докато опипва по-възрастни мъже на дансинга.

Американска родителска организация заклейми прекалено провокативното й поведение, защото повечето й фенове я харесват още от времето на Хана Монтана.

„Много жалко, че е заснела толкова сексуален видеоклип” – заяви Тим Уинтърс, говорител на организацията, пред американския сайт TMZ.

„Той изпраща послания до феновете й, които са в разрез с всичко, което е правила досега.”

„Майли спечели славата и богатството си изцяло благодарение на младите момичета, и много ни разстройва фактът, че тя така усилено се старае по най-бързия начин да се разграничи от същите тези фенове”.



*На сцената: Майли изпълни новата си песен “Forgiveness and Love” по време на Американските музикални награди

Вижте видео:

Майли Сайръс - "Who Owns My Heart”