Още от миналата година кралят на попфолка Азис използва всяка възможност, за да признае чувствата си към Валери Божинов.

Той дори в ефир бе споделил, че мечтае да се ожени за подобен мъж. Дори бе признал за чувствата си към Валери и пред самия него, но в присъствието на законната му половинка Николета.

Последва снимков материал, който фолк певецът публикува на страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Снимките се превърнаха не само в повод за усмивки, но и за куп спекулации. Светски клюкари заподозряха, че между двамата всъщност се мъти нещо, а и еротичните откровения на Василка за купона на сватбеното парти продължи още дълго време да подклажда мълвата.

Съвсем скоро в интервю жълтурковците върнаха Азис към темата „Валери Божинов”. Василка получи и следното запитване: ''Сега с Николета сте приятели и ходите заедно на почивки без Валери Божинов, преди не я ли мразеше? Доколкото си спомняме Божинов ти беше завоевание?'', пише kliuki.bg.

Азис никога не се е срамувал от себе си, и именно така отговори – без срам: ''Ако исках, Валери щеше да е мой, искрите между нас бяха налице. Просто като поразмислих, установих, че ще е по-добре нещата да не стигат по-далеч, иначе определено имаше страст между нас!''.

Относно приятелствтото си с Николета не издаде нищо конкретно, но остави впечатлението, че заедно изготвят музикален проект.