„Алисия, много си красива, много, много, много! Най-красивата! Ти си осъществила мечтата на всяка една жена. Имаш най-красивия мъж до себе си и си най-успялата певица…“, и прочие, и прочие суперлативи…

Помните ли тези думи на Азис?! Да, изречени са именно от него – най-добрият приятел на Николета и дори неин брат! Преди време ромският славей бе най-върлият фен на Алисия и я смяташе за най-великата, пише hotarena.net.

Това може да се види в старо видео от Шоуто на Азис, още от времето когато Алисия и Валери Божинов бяха заедно. Фолк певецът не спира да хвали колежката си и да се възхищава на таланта и красотата й. А днес се гаври с нея в песните си…

Костинбродският славей е известен с това, че сменя приятелките си като носни кърпи. За това най-добре може да разкаже неговата най-близка бивша приятелка - певицата Десислава. Aзис беше близък също с Глория, Малина, Катето Евро и кой ли още не. Това, че Василка е със силните на деня, не е тайна за никого.

*Азис и Николета (Сн. Bulphoto)

Факт е обаче, че истината не може да се скрие и дори той няма как да отрече думите си към Aлисия и да скрие факта, че й се е възхищавал. Във видеото прави впечатление и видът на Aлисия - особено лъчезарна и щастлива... Блясъкът в очите й е различен и дори ако я сравним с днешната Алисия, бихме казали, че са двама съвсем различни човека.

Освен да сипе суперлативи по адрес на Алисия, в клипа по-долу ще видите и колко уверена е певицата в любовта на Валери.

„За мен Валери е идеален. Той няма никакви кусури! Знам, че никога няма да го загубя, изобщо не се страхувам от това“, казва Алисия. Каква ирония, нали? Вижте видеото!

*Алисия