Кралят на българската поп-фолк музика Азис сподели в социалните мрежи искрения си възторг от факта, че ще пее на една сцена с легендата на Балканите Лепа Брена на концерта й на 22 октомври в София.

Талантливият изпълнител публикува снимка на сръбската певица от първото й емблематично гостуване у нас на Националния стадион „Васил Левски“, придружена от красиво послание.

„Бях на 10 годинки, когато я видях за първи път на живо. Пожелах си да пея на една сцена с нея. Било е толкова силно и от сърце, че Бог ме е чул! На 22-ри този месец мечтата ми ще се сбъдне! Зала ''Арена Армеец'' ще бъде мястото.“ – споделя със своите фенове Азис и допълва: „Не спирайте да мечтаете, аз съм живото доказателство, че Бог чува!“ – призовава звездата.

Малко преди това, самата Лепа Брена също обяви на официалната си страница радостта си от това, че именно любимият й български изпълнител ще излезе на сцената преди нея на предстоящото й шоу в „Арена Армеец“ и дори публикува линк към официалния му профил в социалната мрежа.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.