Певецът пак иска да скандализира обществото, както го правеше някога.

Напоследък всичките му опити включват огромна доза агресия. Азо има защитни реакции на таралеж и всячески се мъчи да убеди всички колко опасно известен е станал по целия свят.

Не е останало нищо от Азис, който обясняваше колко скромен и неуверен е. Пиарите на звездата се престарават напоследък и дори най-закоравелите фенове на Василка не могат да познаят любимеца си.

„Относно хърватската номинация „Най-популярен изпълнител на Балканите“ Благодаря ви, братя хървати, вземете си номинацията и наградата и си я заврете отзад!!!“ – това написа Азис в социалната мрежа. Ромският славей не чувства никаква връзка със славянските ни братя и затова е решил да ги хули до дупка.

Интересното е, че преди време направи обръщение към руското общество, в което обиждаше наред братушките, а днес се хвали с това, че руснаците направили филм за него – двуличното отношение на Васко вече не трябва да изненадва никой.

„Първо спечели наградата и тогава прави изявления“ – написа му негов фен, но коментарът му беше бързичко изтрит от себелюбивия певец, пише kliuki.bg.

„Нямам нужда от вашето признание и да бъда слаган под общ знаменател със световно неизвестни „певачи“! Така Азо нарече Лепа Брена, Цеца Величкович, Таркан и Елена Папаризу, които балканската публика познава добре.

„След като Кейти Пери сложи моя песен на стената си в Twitter.
След Перез Хилтън, който заяви на целия свят, че Азис е модна икона.
След филма за BBC на Майкъл Пейлин за Азис. След покоряването на Русия и филма, който националната руска телевизия направи за Азис…

Мисля, че е най-малкото e нелепо, смешно и жалко да се коментира дори статута и славата на най-разпознаваемото лице в Европа, а именно – Азис!
Тук говорим за световна слава!!!“ – реди „световните“ си успехи Азо, сякаш няколко линка в мрежата са огромно постижение. Е, разбира се, за костинбродския славей и това е много.

Азо копира от кумирите си единствено външния вид, но не е попил нищичко от начина, по който се държат истинските звезди.