''Аз не приемам неговите коментари сериозно. Изобщо не знам дали някой в България го приема по този начин и не знам докога ще търпим някакъв свръхвъзрастен човек, който говори супер глупости, да коментира и да дава оценка. И изобщо защо му се дава глас?'', избухна Азо.

Василка не спира дотук, но и излива гневна тирада, в която показва истинското си отношение към вечния критик, чиято професорска титла е подлагана на дългогодишни съмнения и дискусии:

''По-добре да го приберат в някой хоспис или в някой дом, специализиран за заболели хора. Със сигурност някой трябва да се погрижи за него, защото следващото, което ни предстои на нас, зрителите, е как тоя човек се напикава в ефир или излиза по памперс, или, не дай си, Боже, направи нещо по-мръсно, като например – голяма нужда. Той без да иска ще го направи, няма да е нарочно, защото на тази възраст хората трябва да могат да се изхождат, без да се притесняват“, реди Василка и по ирония думите му доста напомнят на Вучковите словоблудства.

Азис е на мнение, че като стар ерген, който не е създал поколение, съществуването на Вучков е непотребно в българското общество:

''Аз познавам доста гейове, които са по-продуктивни от него – имат семейство, деца , внуци и любовници мъже. Репродуктират се по някакъв начин за разлика от професора. Ако изхождаме от тази гледна точка – кой е по-нужен на обществото, то професор Вучков е абсолютно ненужен на нашето общество. Познавам гейове, които са доста по-необходими на тази нация'', отсича чалга певецът.

Певецът неведнъж е попадал под словесните удари на Юлиан Вучков, който е известен със своята ненавист към гей-обществото, към чалга индустрията и редица други популярни личности в държавата.

Вероятно Азо е бил много недоволен, че неговата близка приятелка Венета Райкова даде ефир на очилатия професор, който запълни ефира на ''Горещо'' в един от миналите броеве на изданието.